WAT WE DOEN

Op afspraak gaat Peter mee met de aspirant kopers en de makelaar om hierin
een advies te geven , voor eventueel een komende verbouw en of aanbouw.

Van oude fabriekshal tot sociale werkplaats

Slechts 4 weken en uitdagend budget. Door goede planning en inkoop een zeer geslaagd project.

Badkamer herstel met groot aquarium

Het aquarium van onderdeel van de douchewand. Opgeknapt met een professioneel aquarium, bestand tegen kalk en kit. Zelfs een luik voor het voeren van de vissen.

Stoomkabine in Gaudi stijl

Als huisaannemer van Sauna Soesterberg o.a. de keuken verbouwd, beauty salon vernieuwd, oprit aangepast en veranda gecreëerd.

Granieten stoep maken bij bestaand, oud huis

Dit project had als doel, dat het weer een “oud “geheel moest lijken. Mijn zoektocht ging naar oud materieel.

Aanbouw van een oud huis uit 1925

Het ontwerp van nieuwe aanbouw moest aansluiten bij de stijl van het oude huis.

Kelder onder bestaande woning.

Onder bestaande gevels kelderwanden geplaatst. Zelf een bouwkundige methode ontwikkeld en met graafmachines stukje bij beetje grond weggraven. Daarbij direct metselen en zo verder.

“Mijn drive is de passie voor bouwen”

ONZE KLANTEN

image

Bas & Ilse

Met dank aan Bouwbedrijf Peter van Asch heb ik een geweldig mooie uitbouw gekregen. Iedereen die namens het Bouwbedrijf kwam was even aardig, rustig en secuur. Peter heeft mijn hart gestolen. Een rustige man die goed communiceert, betrouwbaar is en zorgt dat alles netjes afgewerkt wordt. Ik ben heel erg tevreden en zou Bouwbedrijf Peter van Asch zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
image

Jennifer

Bouwbedrijf Peter van Asch heeft na een aankoopadvies de woning volledig gerenoveerd waar de ruimte er was om duidelijk af te stemmen welke werkzaamheden zijn verantwoording waren en welke de onze. Hierdoor hebben wij de kosten overzichtelijk kunnen houden en waren we verzekerd van een kwalitatief goede verbouwing.
image

Charles

Wij hebben voor bouwbedrijf Peter van Asch gekozen, omdat het bedrijf goed bekend staat in Soest. Onze ervaring is in zijn geheel positief om de volgende redenen: Peter van Asch dacht mee over onze plannen over de keuken verbouwing en had daarbij diverse goede tips, waar erg blij mee waren. Een vakman heeft meer ervaring dan een leek. Wij kregen een offerte waarin de kosten van de verbouwing van onze keuken duidelijk en overzichtelijk zijn vermeld.
image

E.J. van Dijk

Bouwbedrijf Peter van Asch heeft voor de Vereniging van eigenaars waarvan ik lid ben, als ook medebestuurder, de laatste jaren diverse werkzaamheden verricht. Wij zijn hierover zonder meer tevreden en willen graag de relatie met Peter van Asch voortzetten.
image

Rogier

Het eerste huis wat wij gingen bezichtigen was een bouwval. Het huis stond om die reden drie jaar te koop. Bouwbedrijf Peter van Asch gevraagd om mee te gaan voor bezichtiging en de mogelijke kosten . Wij werden verliefd op het huis en drie maanden later startte de verbouwing onder leiding van B.B Peter v Asch. Peter dacht mee over waar wij konden bezuinigen zodat wij uitkwamen met ons verbouwingsbudget. Kwam ook zelf met creatieve en praktische oplossingen voor een fijn leef comfort. Hierbij merkte wij dat hij veel ervaring heeft. Wij kijken terug op een prettige samenwerking tijdens onze verbouwing met een prachtig eind resultaat.
image

Eric

Peter van Asch is een no nonsens bouwbedrijf. Van te voren weet je waar je aan toe bent als het gaat om prijs, tijd en kwaliteit. Bouwbedrijf Peter van Asch brengt zijn vakmanschap mee in de plannen. Zo weet je van te voren welke kwaliteit je mag verwachten. Als het aan bouwbedrijf ligt is dit kwaliteit waar je nog jaren plezier van hebt.
image

Simon

Bouwbedrijf van Asch is een flexibel bouwbedrijf, levert goede kwaliteit, draait niet zijn hand om voor extra werk, denkt met je mee en komt met leuke ideeën. Dat hebben wij zeer gewaardeerd!